Любарт | Дата: Суббота, 11.08.2012, 20:03 | Сообщение # 1 |
Новобранец
Статус: Offline
| Прошу не вигонять меня из гильдии.Вот заявка моя: Ник в игре: Любарт Уровень персонажа: 80 Расса:Человек Класс:Воин Первичные профессии:Кузнечное дело Вторичные профессии:Горное дело Город проживания: Володимир-Волинський skype : prosov2012 Опыт игры на сервере : 1 месаць Опыт игры классом : Любарт(Воин) 1 месаць Возраст: 16 лет Список предыдущих гильдий: ГОП Команда Альянса Причины ухода: Гильдия имела 3 человек,я в том числе,й они 2 не играли в вов 24 дня Все имеющиеся персонажи, за Альянс и за Орду: Любарт(Альянс) От каво вы сюда пришли ник:Не помню ник точно,но начинаеться как то на S
Сообщение отредактировал Любарт - Суббота, 11.08.2012, 20:04 |
|
| |
Джури | Дата: Воскресенье, 12.08.2012, 01:48 | Сообщение # 2 |
Волк
Статус: Offline
| Принят)
* * * Я тут знайшов, те, що шукав, славу здобув і себе переміг! Яскрава пригода, що буде тривати в мені цілий вік! В пам’ять свою закарбую усіх, друзів моїх, Та ворогів - кого любив і кого вбивав… Може чогось я не зумів, Та не згубив, не продав, не програв… Хай ворог зиркає очима хижими, Нехай гарчить – мені не лячно. Хто вріс корінням, той не зламається. Хто має стержень, той не зігнеться. Лицарський хрест – відзнака для обраних – Не завжди на грудях, а в діях і звершеннях. Для тих, що в боях ставали хоробрими. Для тих, що в атаки здіймалися першими. Не відступитися від слова сказаного – Дерти руками, зубами гризти! У світі багато брудного й заразного, Але той, хто хоче, залишається чистим…
* * *
|
|
| |