Вопрос к стаи
|
|
Zolyshka | Дата: Суббота, 03.03.2012, 15:00 | Сообщение # 286 |
Следопыт
Статус: Offline
| смішно дійсно про Альвинера і Мітіха легенди ходять і про гільдію
|
|
| |
Nyt | Дата: Суббота, 03.03.2012, 16:10 | Сообщение # 287 |
Серый клык
| Quote (Zolyshka) смішно дійсно про Альвинера і Мітіха легенди ходять і про гільдію Цікаво б було почитати. Думаю не тільки мені цікаво...))))
|
|
| |
Zolyshka | Дата: Суббота, 03.03.2012, 16:15 | Сообщение # 288 |
Следопыт
| можу розказати тільки уш дуже довго друкувати ну Оль скажу нічого поганого і тільки хороше.
|
|
| |
Nyt | Дата: Суббота, 03.03.2012, 16:17 | Сообщение # 289 |
Серый клык
| Quote (Zolyshka) уш дуже довго друкувати Нічого - якраз поки надрукуєш я встигну 3-4 нових повідомлення прочитати))))) В тебе дуже висока швидкість друку, огляду тем, та завантаження фото і це при низькій швидкості інету, що не дозволяє скачати ВОВ))) Імба)
|
|
| |
Zolyshka | Дата: Суббота, 03.03.2012, 16:26 | Сообщение # 290 |
Следопыт
| ну що було така ситуація що під огрімаром ішли Мітіх і Альвинер і напали 5 рогів з со9 (со9 мб Ростик розказував РС і Со9 вороги №1) і Міша з Олегом розкидали їх ........ там дуже багато їх просто ну Олег і Міша вирізали всіх заходили гільдією на локацію певну і ганкали всіх нелишали нікого. Могли по 2-3 години чикати під інстою поки вийде заказ! Тільки со9 були в дарні зразу лягали бо приходив Олег і Міша.
Ну хоча сама бачила своїм твінком 43 локом як Ростик з Сіфіродом розкинули 5х теж під Ох доречі в РС що вони ставали під інстою і нікого не підпускали вбивали
|
|
| |
Nyt | Дата: Суббота, 03.03.2012, 16:44 | Сообщение # 291 |
Серый клык
| Quote (Zolyshka) ну що було така ситуація що під огрімаром ішли Мітіх і Альвинер і напали 5 рогів з со9 (со9 мб Ростик розказував РС і Со9 вороги №1) і Міша з Олегом розкидали їх ........ там дуже багато їх просто ну Олег і Міша вирізали всіх заходили гільдією на локацію певну і ганкали всіх нелишали нікого. Могли по 2-3 години чикати під інстою поки вийде заказ! Тільки со9 були в дарні зразу лягали бо приходив Олег і Міша.
Ну хоча сама бачила своїм твінком 43 локом як Ростик з Сіфіродом розкинули 5х теж під Ох доречі в РС що вони ставали під інстою і нікого не підпускали вбивали Давай оформимо все це як легенду?))) має бути гарно)))
|
|
| |
Blezarg | Дата: Суббота, 03.03.2012, 16:51 | Сообщение # 292 |
Вождь Стаи
| хехе
я можу розповісти багато історій
Пока мы едины - мы непобедимы!
|
|
| |
Keepal | Дата: Суббота, 03.03.2012, 19:26 | Сообщение # 293 |
Следопыт
| і половина з їх басні
|
|
| |
Blezarg | Дата: Суббота, 03.03.2012, 19:41 | Сообщение # 294 |
Вождь Стаи
| Quote (Keepal) і половина з їх басні хаха неа
|
|
| |
Альвинер | Дата: Суббота, 03.03.2012, 22:12 | Сообщение # 295 |
Серый клык
| Черт, а ведь прикинте такое:
"Умирающая бабушка, дрожащей рукой подзывает к себе внучку. Та, за мгновение, оказывается у ее ложа и напрягая все два уха пытается различить слова, которые бабуля пытается произнести, перед уходом на тот свет... И вот, в атмосфере полнейшей тишины, где все родственники затаили дыхание. Мужики с достоинством вспоминают все хорошие поступки бабули: как она не скупясь наливала 100грам, как добавляла последний червонец с пенсии им на бутылку, а женщины приготовили платки, хотя слезы уже во всю текут по щекам, а эмоции горя не в силах сдержаться, бабушка произносит последнюю речь и адресует ее внучке.
- Внученька. - Всем видно как ей тяжело даются слова, но все слушают не перебивая. даже не дыша. - Я хочу тебе поведать одну историю. - Слова бабули смешиваются с хриплым кашлем. Вот-вот и уже она замолчит на веки, но нет. Она продолжает. - Когда я была молода. Я знала двух великих войнов. Митикса и Альвинера...."
p.s. черный юмор, но если есть фантазия, то картина выходит довольно забавная p.s.s. для любителей хэппи эндов - бабуля оказалась вампиром и высосала кровь у всех окружающих, сдалав их вампирами. Так началась Сага Шумерки.
|
|
| |
Blezarg | Дата: Суббота, 03.03.2012, 22:44 | Сообщение # 296 |
Вождь Стаи
| Міха ну ти видав я так серйозно читав ))))
|
|
| |
Альвинер | Дата: Суббота, 03.03.2012, 23:09 | Сообщение # 297 |
Серый клык
| Quote (Blezarg) Міха ну ти видав я так серйозно читав )))) не пали контору!!
|
|
| |
Keepal | Дата: Суббота, 03.03.2012, 23:18 | Сообщение # 298 |
Следопыт
| та його кожна бабушка на ройоні знає
|
|
| |
Blezarg | Дата: Суббота, 03.03.2012, 23:40 | Сообщение # 299 |
Вождь Стаи