Шєльма
|
|
Шэльма | Дата: Суббота, 08.09.2012, 14:07 | Сообщение # 1 |
Новобранец
Статус: Offline
| Ник в игре: Шэльма Уровень персонажа: 80 Расса: человек Класс:вар Первичные профессии: юва Вторичные профессии: майнинг Город проживания: житомир skype : safonya_roma Опыт игры на сервере : около 2-х лет Опыт игры классом : около 2- х лет Возраст: 25 лет твинк- Теодорбагвел (рог)
Сообщение отредактировал Теодорбагвел - Суббота, 08.09.2012, 14:12 |
|
| |
Angell | Дата: Суббота, 08.09.2012, 14:13 | Сообщение # 2 |
Следопыт
| Аватарку постав
|
|
| |
Джури | Дата: Суббота, 08.09.2012, 14:14 | Сообщение # 3 |
Волк
| назви причину по какой ты ливнул ги рогой?
* * * Я тут знайшов, те, що шукав, славу здобув і себе переміг! Яскрава пригода, що буде тривати в мені цілий вік! В пам’ять свою закарбую усіх, друзів моїх, Та ворогів - кого любив і кого вбивав… Може чогось я не зумів, Та не згубив, не продав, не програв… Хай ворог зиркає очима хижими, Нехай гарчить – мені не лячно. Хто вріс корінням, той не зламається. Хто має стержень, той не зігнеться. Лицарський хрест – відзнака для обраних – Не завжди на грудях, а в діях і звершеннях. Для тих, що в боях ставали хоробрими. Для тих, що в атаки здіймалися першими. Не відступитися від слова сказаного – Дерти руками, зубами гризти! У світі багато брудного й заразного, Але той, хто хоче, залишається чистим…
* * *
|
|
| |
Hollykk | Дата: Суббота, 08.09.2012, 14:15 | Сообщение # 4 |
Волк
| Полагаю проверки на пвп не надо) Вар зачетный видел
|
|
| |
Шэльма | Дата: Суббота, 08.09.2012, 14:19 | Сообщение # 5 |
Новобранец
| кикнули вара с ги, варом не играл совсем, а рогой решил играть в пве направлении, сейчас в пве ги...
|
|
| |
Hollykk | Дата: Суббота, 08.09.2012, 14:21 | Сообщение # 6 |
Волк
| тут пвп ги, требуется онлайн и посещение ивентов и бг!
|
|
| |
Джури | Дата: Суббота, 08.09.2012, 14:22 | Сообщение # 7 |
Волк
| принят
* * * Я тут знайшов, те, що шукав, славу здобув і себе переміг! Яскрава пригода, що буде тривати в мені цілий вік! В пам’ять свою закарбую усіх, друзів моїх, Та ворогів - кого любив і кого вбивав… Може чогось я не зумів, Та не згубив, не продав, не програв… Хай ворог зиркає очима хижими, Нехай гарчить – мені не лячно. Хто вріс корінням, той не зламається. Хто має стержень, той не зігнеться. Лицарський хрест – відзнака для обраних – Не завжди на грудях, а в діях і звершеннях. Для тих, що в боях ставали хоробрими. Для тих, що в атаки здіймалися першими. Не відступитися від слова сказаного – Дерти руками, зубами гризти! У світі багато брудного й заразного, Але той, хто хоче, залишається чистим…
* * *
|
|
| |
Шэльма | Дата: Суббота, 08.09.2012, 14:23 | Сообщение # 8 |
Новобранец
| поето му подал заявку на вступление, вар играю в пвп
|
|
| |